Politică de confidențialitate

Politica de Confidențialitate a Clubului Sportiv Juniorul

Clubul Sportiv Juniorul (denumit în continuare “noi”) își respectă dreptul la confidențialitate și suntem dedicați protejării informațiilor personale ale jucătorilor, părinților acestora și tuturor celorlalți vizitatori ai site-ului web și ai activităților noastre.

Tipuri de date colectate:

  • Informații personale, cum ar fi numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon al părinților jucătorilor și orice alte informații necesare înscrierii și gestionării activității clubului.
  • Informații cu privire la utilizarea site-ului web și a serviciilor noastre, cum ar fi datele de acces și informațiile despre preferințe.

Scopuri de utilizare a datelor:

  • Pentru a gestiona activitatea clubului, inclusiv înscrierea jucătorilor, organizarea antrenamentelor și meciurilor, și comunicarea cu părinții acestora.
  • Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor prin personalizarea conținutului și a serviciilor oferite.
  • Pentru a respecta obligațiile legale și reglementările aplicabile.

Partajarea datelor:

Datele colectate nu vor fi partajate cu terți, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a respecta obligațiile legale sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a furniza serviciile și produsele solicitate de către utilizatori.

Protecția datelor:

Luăm măsuri de siguranță adecvate pentru a proteja datele colectate împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

Drepturile utilizatorilor:

Utilizatorii au dreptul de a solicita acces la datele lor personale, de a le modifica sau de a le șterge, precum și de a se opune prelucrării acestor date. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail acsjuniorul77@yahoo.com.

Schimbări ale Politicii de Confidențialitate:

Rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a vă asigura că sunteți satisfăcut de orice schimbări efectuate.

Întrebări sau preocupări:

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail: acsjuniorul77@yahoo.com.

Acesta este politica de confidențialitate a Clubului Sportiv Juniorul. Ne angajăm să protejăm informațiile personale ale tuturor utilizatorilor și să respectăm dreptul la confidențialitate.