media

ACS JUNIORUL BUCURESTI va participa in aceasta vara la Turneul Manilio Selis,competitie considerata CHAMPIONS LEAGUE-ul juniorilor.
AS ROMA,OLIMPIQUE MARSEILLE,CHELSEA ,JUVENTUS,AC MILAN sau FIORENTINA, sunt cateva dintre posibilii adversari ai juniorilor nascuti in anul 2003 de la ACS JUNIORUL.Ne vom reintalni cu David Andrei, sportiv ce a inceput fotbalul la Juniorul si ,care de 3 ani,activeaza cu succes la AC FIORENTINA.
Grupa 2003 se afla pe un drum ascendent, fiind pe podium in campionarul AMFB, avand rezultate extraordinare la ultimele turnee la care a luat parte.
Mult succes!.


logo-Clinica-018Incepand de luna aceasta Clinica Batimed va asigura recuperarea medicala pentru toti cei 180 de copii ai ACS Juniorul (www. acsjuniorul.ro). Drumul spre performanta in fotbal are nevoie de o plasa de siguranta…de data aceasta recuperare medicala prin metode, mijloace si tehnici moderne. ACS Juniorul este un club de fotbal care are ca scop declarat “identificarea si valorificarea tinerelor talente, in practicarea fotbalului de performanta.